Otel - OTTO LOFT Premium Apartments

Burada her şey sizin için...

Sizin ve değer verdikleriniz için en iyi tercih OTTO LOFT Premium Apartments! Güvenli ve konforlu bir şekilde yapacağınız kısa ve uzun dönem konaklamalarda doğru adres. Yıllık kiralamalarda çok özel fiyatlar...

Türkiye’nin kalbi Ankara’da, bürokrasi ve iş dünyasının merkezi Maltepe- Kızılay, Çankaya’da konumlanmış olan OTTO LOFT, siz misafirlerimize kusursuz hizmet anlayışı sunmaktadır. Toplam 40 odası, özel tasarlanmış seçenekleri, eşsiz hizmeti ile misafirlerimizi rahat ettirmek için her detay düşünülmüştür. 1+1 ve 2+1 ve teras tercihleri ile.

Merkezi konumu ile bütün bakanlıklara, büyükelçiliklere, bir çok iş merkezine ve çevre yolu bağlantısı ile havaalanına yakın olan otelimiz, minimalist ve modern tasarımı ile de dışarıdaki kalabalıktan bunalanlar için, bir ev konforu sunmaktadır.

OTTO LOFT size 70 m2 alan, konforlu mutfak ve ferah oturma odası sunarken, sıradan bir otel 15 m2 alan ile sınırlı kalmaktadır. Binanın kapalı otoparkı sizler için ücretsizdir, aracınız garajda güvende ve sigortalıdır. Otel olarak gözünüz kapalı Ankara’da tercih edebileceğiniz adresin çevresinde günlük ihtiyaçlarınızı görebileceğiniz, günübirlik olarak spor yapma imkanı sağlayan yerlere sahiptir.

Tesisimiz Kızılay Meydanına yürüyerek 5 dk. mesafededir.

OTTO